18-03-2015 07:00 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

De organisatie CleanDrinks en Pakhuis De Zwijger in Amsterdam organiseren op 2 april een bijeenkomst over de tijdelijke duurzame stad.

Festivals, vluchtelingenkampen, studentenhuisvesting of evenementenstadions, bieden voor beperkte tijd onderdak aan grote groepen mensen. Tijdens een netwerkdiner willen Pakhuis De Zwijger in Amsterdam en de non-profit CleanDrinks onderzoeken of het mogelijk is die 'tijdelijke steden' duurzaam te bouwen en van hernieuwbare energie te voorzien. De centrale is vraag is of tijdelijke duurzaamheid eigenlijk wel bestaat.

Tijdens het diner is ruimte ingepland voor een keynote speaker en vijf pitches voor huidige initiatieven. Daarnaast is er ruimte om te netwerken, voor vertegenwoordigers van grote bedrijven en start-ups. Start-ups die tijdens het evenement hun idee of project willen pitchen, kunnen zich aanmelden via email.

De kosten voor het diner en de aansluitende borrel bedragen € 25 per persoon.

De bijeenkomst vindt plaats op 2 april in Pakhuis De Zwijger, Piet Heinkade 179,  in Amsterdam en begint om 18.00 uur. Aansluitend is er een borrel met een keynote spreker. De toegang voor de borrel is gratis.

Bron: CleanDrinks, Pakhuis De Zwijger | Foto: CleanDrinks