02-10-2015 17:19 | Door: Thijs ten Brinck

Op 12 november 2015 organiseert Rabobank een innovatie-event. Tijdens dit evenement reikt de bank de Herman Wijffels Innovatieprijs uit. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden om het evenement bij te wonen.

Honderden innovatieve concepten hebben zich ingeschreven voor de Herman Wijffels Innovatieprijs. Hiervan zijn nu nog dertig concepten in de race voor de winst in de categorieën Food en Agri, Circulaire Economie en Vitale gemeenschappen en Zorg.

Naast de uitreiking van de innovatieprijs organiseert Rabobank een innovatiemarkt en verschillende workshops. Verder komen er diverse sprekers aan het woord.

Het evenement vindt op 12 november plaats op de Automotive Campus in Helmond. Aanmelden voor het evenement is gratis en kan tot 1 november.  

Eerdere winnaars

Vorig jaar werd een van de drie Herman Wijffels Innovatieprijzen uitgereikt aan de Eindhovense start-up Flowid. Flowid maakt mini-reactoren die de chemische sector duurzamer en veiliger maken.

Een jaar eerder wonnen aardappelveredelaar Solynta en Herman de Zonnestroomverdeler. In 2012 won de Eindhovense start-up Irwes, die windturbines integreert in flatgebouwen.

Bron: Rabobank | Foto: Rabobank