27-07-2016 14:01 | Door: Eelco Brandes

EV-Box, de internationale marktleider op het gebied van laadoplossingen voor elektrisch vervoer, heeft zijn 40.000ste laadpunt geplaatst.

EV-Box is de internationale marktleider in laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 40.000 laadpunten geïnstalleerd, voor particulieren, bedrijven, parkeervoorzieningen en grote openbare laadnetwerken.

Door het groeiende aantal elektrische rijders installeert het bedrijf ook meer laadpunten bij nieuwe marktsegmenten, zoals ondernemingen, horecabedrijven, winkels en commerciële parkeergarages.

Nieuwe klanten trekken

De mijlpaal is te vinden bij het Hotel en Restaurant Central Park, by Ron Blaauw in Voorburg. “Bestuurders van elektrische auto’s hebben het recht om te vragen om laadfaciliteiten op hun favoriete bestemmingen”, aldus Kristof Vereenooghe, CEO van EV-Box.

“Central Park, by Ron Blaauw is een goed voorbeeld van een duurzaam bedrijf dat weet hoe het nieuwe klanten kan trekken en dat inziet hoe het met laadoplossingen voor elektrische rijders een betere beleving en meer gemak biedt.”

Het hoofdkwartier van EV-Box in gevestigd in Amsterdam. Daarnaast zijn er kantoren in New York, Londen, Parijs en Antwerpen. De productiefaciliteiten zijn gevestigd in Nederland en de Verenigde Staten. 

Bron: EV-Box | Foto: EV-Box (Cropped by DuurzaamBedrijfsleven)