30-05-2014 11:07 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Topbestuurders en medewerkers zijn weer van harte uitgenodigd voor het Low Car Diet 2014. Van 10 september t/m 10 oktober kunnen organisaties gratis experimenteren met duurzaam vervoer.

Een maand lang reizen met trein, fiets en deelauto. Experimenteren met flexibel werken. Tijdens het Low Car Diet maken bedrijven meer gezonde, goedkope en schone kilometers.

In 2013 hebben 100 topbestuurders en 625 medewerkers van bedrijven als ABN AMRO, Unilever en Achmea, het openbaar vervoer ontdekt om te besparen op mobiliteitskosten en CO2-uitstoot. Zij verhoogden ook nog eens hun productiviteit in reistijd.

In 2014 biedt het Low Car Diet u de kans om met 10 werknemers en 1 directeur per bedrijf gedurende 30 dagen gratis gebruik te maken van duurzame mobiliteit. Een belangrijk verschil is dat u dit jaar uw eigen auto kunt blijven gebruiken. U bepaalt dus zelf op welk moment u duurzaam wilt reizen en met welk vervoermiddel.

 

Ik was aangenaam verrast, de trein leverde mij zelfs tijdswinst op. Christa Beaufort, Manager BM Facility managment ABN AMRO

 

Als bestuurder weet u hoe belangrijk uw voorbeeldfunctie is om werknemers te motiveren een omslag te maken in hun reisgedrag. Grijp daarom uw kans om samen aan te haken bij het Low Car Diet en uw werknemers te inspireren:

 

 

 

 

 

 

 

  1. Ga naar www.lowcardiet.nl
  2. Klik op ‘Meld je aan’
  3. Vervolgens wordt contact met u opgenomen