04-11-2014 16:53 | Door: Willemien Groot

Directeur Duurzaam ondernemen Carola Wijdoogen van NS is verkozen tot MVO-manager van het jaar. De verkiezing vond plaats op het vijftiende Nationaal Sustainability Congres.

De verkiezing is een initiatief van ingenieursbureau Royal HaskoningDHV, VNO-NCW en tapijttegelfabrikant Interface. De stem van de nieuwsbriefabonnees van Duurzaam Ondernemen telde mee voor 60 procent en die van de deelnemers aan het congres voor 40 procent. Carola Wijdoogen ontving de bijbehorende bokaal uit handen van juryvoorzitter Folkert van der Molen, marketingmanager milieu en duurzaamheid bij Royal HaskoningDHV.

Carola Wijdoogen was een van de drie overgebleven genomineerden voor de titel MVO-manager van het Jaar. De andere kandidaten waren Koen Eising van Aliander en Inka Pieter van KLM. De winnaar werkt sinds 2010 als directeur Duurzaam ondernemen/CSR bij NS. Wijdoogen zei eerder in een interview met DuurzaamBedrijfsleven het Groene stroomcontract tussen NS en Eneco als een van de hoogtepunten van het jaar te beschouwen.

Bron: Royal HaskoningDHV | Foto: Royal HaskoningDHV