14-01-2015 07:00 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Dutch-INCERT, het Nederlands innovatiecentrum voor elektrisch vervoer, organiseert op 5 en 6 maart 2015 de tweede editie van de masterclass elektrisch vervoer. 

De masterclass is gericht op ondernemers in de EV-sector en hun klanten. Toonaangevende ondernemers, wetenschappers en beleidsadviseurs van onder andere de TU Eindhoven, TU Delft, TNO, Hogeschool Rotterdam, RVO, ING, EVConsult en het ministerie van Economische Zaken praten cursisten bij.

De masterclass maakt van de deelnemers volwaardige gesprekspartners in duurzame mobiliteit. Het lesprogramma behandelt het hele spectrum van elektrisch rijden vanuit verschillende gezichtspunten.

Financiering, techniek, luchtkwaliteit, klimaat, koppeling aan de energietransitie, smart grids, het verdienpotentieel van elektrisch vervoer en duurzaam, innovatiegericht aanbesteden komen aan bod. Daarnaast is er aandacht voor multimodaal vervoer, de bestuurlijke aspecten op lokaal, nationaal en Europees niveau, laadinfrastructuur, een duurzame brandstofmix en publiek-private samenwerking.

Tijdens de masterclass krijgen de cursisten veel persoonlijke aandacht en leren zij ook van elkaar. Er is voldoende ruimte voor vragen, discussie en netwerken.

Meer informatie en het volledige programma staan op d-incert.nl/masterclass. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden.

Bron: Dutch-INCERT | Foto: Dutch-INCERT