Hét businessplatform voor succesvol duurzaam ondernemen

Hét businessplatform voor succesvol duurzaam ondernemen

DuurzaamBedrijfsleven: Hét Business Platform voor succesvol duurzaam ondernemen

DuurzaamBedrijfsleven is hét Business Platform voor succesvol duurzaam ondernemen. Wij zetten succesvol duurzaam ondernemen op de kaart zodat alle bedrijven de kansen van duurzaamheid zien en pakken. Omdat nog te veel bedrijven deze kansen aan zich voorbij laten gaan.

Inhoudelijke achterban
Maandelijks informeren en inspireren we 150.000+ professionals, met de meest relevante succes­cases uit het bedrijfsleven. In onze dagelijkse nieuwsbrief informeren we ruim 16.000+ abon­nees over het laatste nieuws en via onze social mediakanalen bereiken we inmiddels 21.000+ volgers.

De kracht van het juiste voorbeeld
Wie duurzamer wil ondernemen, heeft behoefte aan voorbeelden: inzichten, succesverhalen, lessen, marktkansen en businesscases. DuurzaamBedrijfsleven is dé media-autoriteit op het gebied van duurzaam ondernemen en innovatie. We maken de ‘hoe en wat’ achter het succes inzichtelijk en zetten écht aan tot actiedoor experts en professionals te mobiliseren zodat praktijkkennis en ervaringen uitgewisseld worden. Met meer dan 35.000 uitgelichte succescases weten wij zeker dat iedere onderneming duurzaam kan zijn op een manier die schaalbaar is en rendeert.

Drivers voor duurzame ontwikkeling
Door middel van themamaanden belichten we de drivers voor duurzame ontwikkeling die relevant zijn voor iedere sector of branche. Het sluitstuk van iedere themamaand is een algemeen magazine met een themakatern dat een podium biedt aan de beste duurzame innovaties en de meest aansprekende visies. Wij steken dit magazine 4x als bijlage bij Het Financieele Dagblad in een oplage van 50.000 exemplaren. Ons magazine onderscheidt zich door zijn kwalitatieve en inhoudelijk sterke aanpak.

Ons team

DuurzaamBedrijfsleven Media werd in 2012 opgericht door Yoeri van Alteren. “Toen ik zelf ondernemer werd, deed ik dat in de rotsvaste overtuiging dat het bedrijfsleven gezamenlijk centraal staat in de transitie naar een duurzame samenleving”, zegt hij. “En dat geloof ik nog steeds. Wie met een heldere visie en een sterke gedrevenheid duurzaam kan innoveren en veranderen, maakt het verschil. Startup, MKB-onderneming of multinational.”

Inmiddels beschikt DuurzaamBedrijfsleven over een redactie bestaande uit gespecialiseerde expertjournalisten: gedreven, kwalitatief hoogstaand en objectief, maar ook realistisch en gericht op impact. Elke dag staan we klaar om ook zelf de transitie naar die duurzame economie te versnellen. Maak nader kennis met ons team van gedreven experts op het gebied van duurzaamheid.

Memberships

Onze memberships (Free, Insider en Premium) bieden meer diepgang, magazines en de mogelijkheid om informatieproducten volledig af te stemmen op je eigen behoeften.

  • Free Member: Als Free Member ontvang je dagelijks een nieuwsbrief met de belangrijkste ontwikkelingen en heb je toegang tot alle infographics over duurzame trends en innovaties en andere downloads. Daarnaast ontvangen Free Members tijdelijk één digitaal magazine.
  • Insider Member: Insiders krijgen toegang tot al onze digitale magazines en whitepapers. Als Insider Member ontvang je bovendien de laatste editie van DuurzaamBedrijfsleven Magazine per post, ter waarde van € 12,50. Daarnaast heb je keuze uit al onze nieuwsbrieven, met het laatste nieuws en de belangrijkste achtergronden.
  • Premium Member: Als Premium Member laat je ons pas echt voor je werken. Bovenop alle voordelen die Insiders genieten, ontvang je per jaar 4 magazines (digitaal en per post), krijg je een Trendjaarboek met 300 pagina’s vol met gamechangers en transities, kun je je eigen nieuwsbrieven samenstellen op basis van onderwerpen en sectoren en wordt onze hele database met 35.000 artikelen voor je ontsloten, inclusief de content die alleen voor Premium Members beschikbaar is.

Op deze manier ben je zelf in staat om eenvoudig alle kansen die duurzaam ondernemen biedt te vertalen naar het verduurzamen van je eigen processen of producten. Bekijk hier onze memberships.

Commerciële activiteiten

DuurzaamBedrijfsleven Media werkt samen met commerciële partners, die zelf succesvol zijn in duurzaam ondernemen en die geloven dat onafhankelijke informatiekanalen nodig zijn om de duurzame transitie in het bedrijfsleven te versnellen. Uitgangspunt in deze partnerschappen is altijd de journalistiek onafhankelijke positie van DuurzaamBedrijfsleven. We zijn erg selectief in de partners die we aan ons verbinden en gaan alleen in zee met partijen waarmee we samen het debat over duurzaamheid kunnen aanjagen, markten kunnen ontwikkelen en de Nederlandse economie in transitie kunnen brengen. Meer weten over onze partneraanpak? Klik hier.