Partnerships met DuurzaamBedrijfsleven

Partnerships met DuurzaamBedrijfsleven

Partnerships en adverteren

Partnerships

Geen enkel bedrijf is 100 procent duurzaam. Maar veel bedrijven maken actief werk van duurzaam ondernemen en excelleren in verschillende aspecten van duurzaamheid. DuurzaamBedrijfsleven Media werkt met deze ondernemingen samen in een sterk partnership, om het debat aan te jagen, markten te ontwikkelen en de transitie naar de duurzame economie te versnellen. We helpen onze partners aan een krachtig podium van beslissers en professionals en stimuleren bedrijven actief om duurzame kansen te herkennen, te pakken en vervolgens te tonen aan een groot en relevant publiek.

Download: Tariefkaart adverteren en contentmarketing

DuurzaamBedrijfsleven Media is erg selectief in het selecteren van de partners die het aan zich verbindt. We stellen potentiele partners dan ook de volgende vier vragen:

  • Valt uw bedrijf op door innovatiekracht?
  • Is er een duidelijke purpose of visie over duurzaamheid?
  • Kunnen andere partijen zich optrekken aan de impact van uw bedrijf?
  • Heeft uw bedrijf de ambitie om de transitie naar een duurzame economie te versnellen?

Wanneer onze redactie, samen met u, deze vragen met een volmondig ‘Ja!’ heeft beantwoord, gaat het hele team van DuurzaamBedrijfsleven aan de slag om uw duurzame succes inhoudelijk te belichten. We helpen u om het draagvlak voor duurzame ontwikkeling onder uw medewerkers te vergroten. En we brengen u in contact met ons krachtige netwerk van beslissers. Dit doen wij aan de hand van drie bouwstenen:

  • Expertjournalistiek met impact: ons team van expertjournalisten is als geen ander in staat om uw duurzame boodschap op een objectieve en kwalitatief hoogstaande manier naar buiten te brengen, door middel van diepte-interviews, achtergrondartikelen en infographics.
  • Tailormade informatieproducten: DuurzaamBedrijfsleven biedt een groot aanbod van nieuws op het gebied van duurzaam ondernemen. Voor u als partner kunnen we dat aanbod tailormade samenstellen. Zo bedienen we uw medewerkers, ketenpartners en zakelijke relaties optimaal en maken we uw stakeholders onderdeel van de transitie. Daarnaast maken we op regelmatige basis magazines, whitepapers en een trendjaarboek, voor de nodige verdieping. Onze partners kunnen ongelimiteerd putten uit deze schat aan informatie, om hun eigen duurzame strategie te verbeteren en aan te scherpen.
  • Een ijzersterk netwerk van professionals: Op regelmatige basis brengen we onze partners in contact met elkaar of met onze community van lezers en beslissers. In ons partnerprogramma staat het delen van kennis en het inspireren en verbinden van onze doelgroep centraal. Dit doen we onder andere in de vorm van themabijeenkomsten en partnerdiners.

Inmiddels hebben vele prachtige bedrijven zich aan DuurzaamBedrijfsleven verbonden, van Engie en ASN Bank tot FrieslandCampina en Suez. Gezamenlijk werken we actief aan het versnellen van de transitie naar een duurzame economie in Nederland. Ontmoet onze huidige partners hier.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u per email contact opnemen met Yoeri van Alteren, de algemeen directeur van DuurzaamBedrijfsleven.

Adverteren

Is een partnership zoals hierboven beschreven voor uw onderneming niet passend? Maar beschikt uw bedrijf wel over een product of dienst die extra aandacht verdient? DuurzaamBedrijfsleven Media biedt verschillende, cross-mediale mogelijkheden om u daarbij te helpen. Met ruim 186.000 bezoekers per maand op ons online-platform en de publicatie van 4 magazines per jaar (oplage: 50.000), bereiken we een groot en relevant publiek van beslissers binnen het bedrijfsleven.

Download: Tariefkaart adverteren en contentmarketing

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u per email of mobiel contact opnemen met Laurence Brouwer, de media strateeg van DuurzaamBedrijfsleven.