23-05-2016 09:18 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Martijn Pater, partner bij adviesbureau Fronteer en voorzitter van NDSM Energie, vertelt over hoe de energie coöperatie bijdraagt aan de stad van de toekomst. Verder voedselverspilling in de horeca tegengaan, groeigeld voor duurzame bedrijven en slim verzendverpakkingen aanbieden.

Uitzending

 

Podcasts

Podcast Martijn Pater, Fronteer: Windparken in Noord-Holland

Martijn Pater, partner bij adviesbureau Fronteer en voorzitter bij NDSM Energie, vertelt over zijn betrokkenheid in het realiseren van windparken in Noord-Holland.

Podcast Martijn Pater, Fronteer: Over duurzaamheid

Martijn Pater, partner van adviesbureau Fronteer, vertelt over het belang van duurzaamheid en hoe Fronteer dit toepast in de praktijk. 

Podcast Martijn Pater, Fronteer: Over Shell en windenergie

Martijn Pater, partner bij adviesbureau Fronteer en voorzitter van NDSM Energie, vertelt over wat hem is opgevallen in het nieuws van deze week.

Podcast Martijn Pater, Fronteer: Geen leaseauto's, maar mobiliteit

Martijn Pater, partner van adviesbureau Fronteer en voorzitter van NDSM Energie, vertelt over de samenwerking met PON en de transitie van bezit naar gebruik van auto's. 

Podcast: Het Belangrijkste Nieuws

Presentator John van Schagen spreekt met DuurzaamBV hoofdredacteur Erik Verheggen over Rotterdam die als duurzaamste is beoordeeld op het gebied van waterbeheer en de grootste stadsboerderij van Europa in Den Haag.

Podcast Thomas Luttikhold, Wastewatchers: Over voedselverspilling verminderen

Thomas Luttikhold, oprichter van de Wastewatchers-app, vertelt over hoe de voedingssector preventief om kan gaan met voedselverspilling. 

Podcast Warner Philips, Social Impact Ventures: Groeikapitaal voor duurzame ondernemingen

Warner Philips, partner bij Social Impact Ventures, vertelt over hoe het investeringsfonds groeikapitaal beschikbaar stelt aan duurzame ondernemingen. 

Podcast Gé Moonen, Moonen Packaging:

Gé Moonen, CEO van Moonen Packaging, vertelt hoe het bedrijf slim verzendverpakkingen aan zijn klanten gaat bieden.