24-06-2016 13:07 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Marlijn Somhorst, manager Corporate & Responsibility Relations van Lidl Nederland, vertelt over hoe Lidl het duurzaamste distributiecentrum realiseert. Verder TV-tuinman Lodewijk Hoekstra maakt de buitenruimte nog groener, hoe de financiële sector kan bijdragen aan een duurzame economie en 100.000 circulaire handdoeken voor de overheid.

Uitzending

Podcasts

Podcast Knook in de Week: De nieuwe oudere

Vandaag de dag zijn er al 1,2 miljoen 75-plussers in Nederland. Dit aantal zal alleen maar toenemen. Gaan we dan met z'n allen bingo-en in rusthuizen? Niet als het aan Robert-Jan Knook ligt. De nieuwe oudere is vitaal en energiek.

Podcast Rob van Arnhem, categoriemanager Rijk: Circulaire handdoeken

Luitenant-kolonel Rob van Arnhem van Defensie, als categoriemanager verantwoordelijk voor de Rijksbrede inkoop van bedrijfskleding, vertelt over de inkoop van 100.000 circulaire handdoeken.

Podcast: Het Belangrijkste Nieuws

Presentator John van Schagen spreekt met Erik Verheggen, hoofdredacteur bij DuurzaamBedrijfsleven Media, over hoe duurzaamheid in de supermarkt is terug te vinden.

Podcast Marlijn Somhorst, Lidl: Over kweekvlees

Marlijn Somhorst, manager Corporate Responsibility & Relations van Lidl Nederland, vertelt over innovaties op het gebied van 'kweekvlees'

Podcast Marlijn Somhorst, Lidl: Verantwoord ondernemen

Marlijn Somhorst, manager Corporate Responsibility & Relations van Lidl, vertelt hoe het concern duurzaamheid in de bedrijfsvoering toepast.

Podcast Marlijn Somhorst, Lidl: Duurzaamste distributiecentrum

Marlijn Somhorst, manager Corporate Responsibility & Relations, vertelt over hoe Lidl in Waddinxveen het duurzaamste distributiecentrum van Nederland realiseert.

Podcast Marlijn Somhorst, Lidl: Zonnepanelen bij TT Circuit Assen

Marlijn Somhorst, manager Corporate Responsibility & Relations, vertelt over wat haar is opgevallen in het nieuws van deze week.

Podcast Marlijn Somhorst, Lidl: Over duurzaamheid bij Lidl

Marlijn Somhorst, manager Corporate Responsibility & Relations van Lidl, vertelt over haar ervaringen met duurzaamheid.

Podcast Lodewijk Hoekstra, NL Greenlabel: Groene buitenwereld

Lodewijk Hoekstra, medeoprichter van NL Greenlabel, vertelt over hoe de start-up een groene, duurzame buitenwereld mogelijk maakt.

Podcast Eef Spronk, MVO Nederland: Duurzame economie

Eef Spronck, sectormanager Finance bij MVO Nederland, vertelt hoe de financiële sector kan bijdragen aan een duurzame economie.