19-11-2018 14:35 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Kan papier plastic compleet vervangen als verpakkingsmateriaal? En hoeveel duurzamer is dat? Deze vragen en meer worden in deze podcast door Erik Bunge, CEO van Smurfit Kappa Benelux, beantwoord.

In de nieuwe podcast van DuurzaamBV interviewt presentator Pieter van der Werff de CEO van Smurfit Kappa Benelux, Erik Bunge. Het bedrijf dat verpakkingen van golfkarton ontwerpt en produceert denkt de oplossing te hebben voor de uitdagingen rondom verpakkingsafval. Bunge legt uit hoe het onlangs gelanceerde Better Planet Packaging initiatief van Smurfit Kappa daarbij kan helpen. 

Podcast

Podcast fragmenten

Erik Bunge, CEO Smurfit Kappa Benelux: Hoe duurzaam is papier en karton?

Wat doet Smurfit Kappa in de Benelux? En hoe duurzaam is het bedrijf? Erik Bunge, CEO Smurfit Kappa Benelux vertelt waarom duurzaamheid zo belangrijk is voor het bedrijf.

Erik Bunge, CEO Smurfit Kappa Benelux: Duurzame doelstellingen waarmaken

Smurfit Kappa rapporteert elke twee jaar over de voortgang van zijn duurzaamheidsdoelstellingen. Hoe worden deze doelstellingen waargemaakt? En hoe worden de operaties in Nederland verduurzaamd?

Erik Bunge, CEO Smurfit Kappa Benelux: 'Voor papier is het afvalprobleem kleiner dan voor plastic'

Het nieuwe Better Planet Packaging initiatief draagt bij aan de oplossing van verpakkingsafval. Erik Bunge, CEO Smurfit Kappa Benelux, praat over educatie, duurzaam ontwerpen en innovatie.