19-02-2016 12:29 | Door: Chris Thijssen

Moonen Packaging, producent van duurzame verpakkingen, sluit een samenwerkingsverband met branchevereniging Thuiswinkel.org. Zo krijgen aangesloten webshopseigenaren toegang tot de producten van het bedrijf.

Doel van de overeenkomst is om samen de e-commercebranche gezonder en sterker te maken. De samenwerking houdt onder meer in dat de partners kennis en informatie uitwisselen over e-commerce en trends op het gebied van verpakkingen in die branche.

Vanuit zijn hoofdkantoor in Weert ontwerpt, ontwikkelt en distribueert Moonen Packaging verpakkingen voor de industrie en voedingsbranche in Europa. Een deel van de verpakkingen van het bedrijf is composteerbaar. Daarnaast heeft Moonen Packaging als doel besparingen in tijd, geld en CO2-uitstoot voor zijn klanten te realiseren.

Preferred supplier

Door het sluiten van het partnerschap met Thuiswinkel.org gaat de verpakkingsproducent het bijbehorende business partner-logo voeren. Hiermee wordt het bedrijf preferred supplier van de thuiswinkelbranche. Zo krijgen meer middelgrote en kleine bedrijven toegang tot de duurzame verpakkingsoplossingen van de producent.

Bron: Moonen Packaging | Foto: Jason Cartwright, via Flickr Creative Commons (Cropped by DuurzaamBedrijfsleven)