14-01-2015 07:05 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Green Orange Fashion presenteert de vernieuwde eco-fashion modebeurs GO Fashion Fair op 25 en 26 januari 2015 met 150 internationale merken.

Tijdens de Amsterdam Fashion Week organiseert Green Orange Fashion in de Kromhouthal in Amsterdam de derde editie van GO Fashion Fair. Dit is de grootste modevakbeurs voor duurzame en eerlijke kleding en lifestyle producten. Geen gewone fashion trade fair, maar een heel nieuw concept waar inkopers 7,5 procent korting krijgen op alle orders die ze plaatsen. Deelname aan de beurs is gratis voor standhouders.

Merken die te vinden zijn bij GO Fashion Fair hebben geen of weinig verkooppunten in Nederland. Winkeliers die zich willen onderscheiden hoeven niet meer naar het buitenland om merken te vinden die nieuw zijn in Nederland.

Green Orange Fashion werkt uitsluitend samen met merken die transparant zijn over de implementatie van duurzaamheid in het productieproces. De beursorganisator gebruikt verschillende ecolabels zoals vegan, fair trade certified, organic, recycled en ethical om merken te classificeren.

Green Orange Fashion ondersteunt duurzame modemerken en verbindt hen met inkopers, pers en agenten via een online B2B platform en de tweejaarlijkse GO Fair Fashion modevakbeurs tijdens de Amsterdam Fashion Week. Meer informatie vindt u op de website van Green Orange Fashion.

Bron: Green Orange Fashion | Foto: Mom Smackley, via Flickr