05-08-2015 12:21 | Door: Chris Thijssen

Albert Heijn opent in de Twijnstraat in Utrecht zijn eerste winkel met uitsluitend biologische producten. De producten in de winkel zijn zowel van het eigen merk als van A-merken.

De winkel komt in een ruimte naast de huidige Albert Heijn-winkel in de Twijnstraat. De biologische winkel krijgt een oppervlakte van zo’n 30 vierkante meter. Klanten kunnen er terecht voor ontbijt-, koffie-, lunch- en borrelproducten van het eigen merk en van A-merken.

Daarnaast worden er volgens Albert Heijn-woordvoerder Anoesjka Aspeslagh een aantal populaire biologische producten verkocht, zoals babyvoeding. 

“De winkel is te klein om het hele biologische assortiment aan te kunnen bieden”, zegt Aspeslagh tegen Distrifood. “De Albert Heijn-supermarkt die ernaast zit, verkoopt ook biologisch assortiment. De belevering loopt via de supermarkt en de medewerkers van de bio-winkel komen ook uit de naastgelegen winkel.”

Verbouwing

Eind augustus sluit de Albert Heijn in de Twijnstraat zijn deuren voor een verbouwing. De supermarkt gaat op 2 september weer open. Die is dan vernieuwd en uitgebreid met de daarnaast gelegen bio-winkel. Die winkel krijgt ook een eigen ingang.

Albert Heijn opende in maart al een biologische pop-up store in Amsterdam. De vestiging in Utrecht wordt de eerste permanente vestiging met uitsluitend biologisch aanbod. 

 

Bron: De Utrechtse Internet Courant, Distrifood | Foto: Albert Heijn