DuurzaamBedrijfsleven op social media

DuurzaamBedrijfsleven op social media

Volg DuurzaamBedrijfsleven

DuurzaamBedrijfsleven Media biedt elke dag een compleet overzicht van de ontwikkelingen op het gebied van duurzaam ondernemen, verdeeld over twaalf sectoren en zes thema’s. Dit complete nieuwsoverzicht vullen we op regelmatige basis aan met interessante achtergronden, diepte-interviews, specials, infographics en business check-ups.

Het is onmogelijk om al deze content via één social mediakanaal te verspreiden. Elk van onze social mediakanalen heeft dan ook een eigen stroom van content, met een eigen tone of voice. Met andere woorden: elk social mediakanaal is een mediaplatform op zich, gericht op de verschillende doelgroepen die we dagelijks bedienen. Als je echt volledig op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen rondom duurzaam ondernemen, dan raden we je aan om een keuze te maken uit onze memberships. Op die manier weet je zeker dat je niets mist. En je kan als Premium Member ook nog eens zorgen dat je alleen die informatie ontvangt die past bij je eigen functie of werkgebied. Bovendien ontvang je onze magazines in print of digitaal.

Hiernaast vind je in een oogopslag al onze social mediakanalen. Je kunt ons volgen, op ons reageren en onze content delen op de manier die jou het beste uitkomt.


LinkedIn

Twitter

Facebook

GooglePlus

YouTube