Themamaand Future Finance DuurzaamBedrijfsleven Media

Themamaand Future Finance DuurzaamBedrijfsleven Media

Een gezonde financiële sector is onlosmakelijk verbonden met het functioneren van de economie. Maar voor een duurzame transitie moeten financials en beleggers wel durven veranderen. De maand september staat bij DuurzaamBedrijfsleven Media in het teken van het thema Future Finance. 

In september 2016 dook DuurzaamBedrijfsleven ook al in de wereld van duurzame dollars, euro's en bitcoins. Welke financiële dienstverlening past er bij nieuwe, duurzame businessases en economische modellen? Hoe groot worden truepricing, Esco’s en leaseconcepten? Wat is de link met fintech, blockchain en andere disruptieve innovaties? Hoe ziet het financiele plaatje van de Nederlandse energietransitie er uit?

Dit waren de 3 best gelezen artikelen van deze themamaand:

Interview Ewoud Goudswaard, ASN Bank: ‘De transitie komt eraan’

Infographic: Dit is de prijs van een ton CO2

Future Finance: 5 trends voor een duurzaam financieel systeem

Nieuwe financieringsmodellen

Tijdens deze themamaand brengt DuurzaamBedrijfsleven achtergrondverhalen, trends en interviews met leiders binnen banken, startups en financials. We duiken in de wereld van vernieuwende bedrijven die nieuwe business cases weten te combineren met innovatieve financieringsmodellen.

DuurzaamBedrijfsleven Media heeft niet de eindoplossing in pacht. Wel hebben we een helder zicht op feiten en ontwikkelingen binnen het thema Future Finance. Met analyse en onafhankelijke, journalistieke producties geven we concreet handelingsperspectief aan bedrijven in de hele keten.

Tegelijkertijd vragen we onze doelgroep van beslissers proactief om ideeën, visie en innovaties aan te dragen. Free Members van DuurzaamBedrijfsleven Media zijn altijd op de hoogte en kunnen reageren op onze artikelen en berichten. Insider Members ontvangen het laatste magazine in print en alle andere magazines digitaal. Premium Members hebben toegang tot alle informatie over Future Finance en kunnen zelf selecties maken.

Themamaanden

DuurzaamBedrijfsleven Media biedt diepgang en analyses over de sector-overstijgende trends en ontwikkelingen die de komende decennia gaan bepalen. Elk thema staat in het middelpunt tijdens een themamaand, waarvan we er zeven per jaar brengen. We bieden onze lezers handelingsperspectief door te tonen wat partijen uit dezelfde sector presteren. Tegelijkertijd inspireren we bedrijven door duurzame prestaties en ontwikkelingen te belichten van ondernemingen uit andere sectoren of andere schakels uit de supply chain. Elke themamaand mondt uit in een uitgave van DuurzaamBedrijfsleven Magazine.