27-07-2016 12:29 | Door: Chris Thijssen

Het duurzame merk Fish Tales heeft naar eigen zeggen de eerste shop-in-shop voor verse, duurzaam gecertificeerde vis in een Albert Heijn-winkel geopend.

De nieuwe vismarkt van Fish Tales bevindt zich in de Albert Heijn in het Amsterdamse winkelcentrum Gelderlandplein. In deze shop-in-shop is een selectie van onder meer verse vis, schaal- en schelpdieren op ijs, huisgemaakte verse vismaaltijden en gerookte en gebakken visproducten te koop.

Duurzame vis

Alle producten die de vismarkt aanbiedt, zijn gecertificeerd door de Marine Stewardship Council (MSC) voor wild gevangen vis of door de Aquaculture Stewardship Council (ASC) voor gekweekte vis. Zo wil Fish Tales klanten inspireren meer met vis te koken en om verantwoorde vis te consumeren.

Voor Bart van Olphen, oprichter van Fish Tales, is de opening van de shop-in-shop dan ook ‘een droom die uitkomt’. “Met onze nieuwe winkel kunnen we de klanten kennis laten maken met de lekkerste vis, afkomstig van die fantastische vissers met wie we intensief samenwerken. Juist door het consumeren van deze duurzaam gevangen vis dragen we gezamenlijk bij aan een betere toekomst van onze oceanen”, zegt Van Olphen in een persbericht.

Bron: Fish Tales | Foto's: Fish Tales (Cropped by DuurzaamBedrijfsleven)